Képességek

A Kovex-Computer Kft. innovációs potenciáljának bemutatása.

A KOVEX-COMPUTER Kft. 1990-ben alakult, a SZÜV Lícium Rt. egyik társaságaként. A vállalkozás fő tevékenysége jelenleg szoftverfejlesztés és hardver kereskedelem, de szoftverfejlesztés és a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatások egyre inkább dominálnak a tevékenységében.

A dokumentum- és iratkezelés, mindig a cég érdeklődésének középpontjában volt, és ez az érdeklődési kör bővült ki a menedzseri feljegyzések kezelésének témakörével. A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi és Informatikai Karával, több mint 10 évre visszatekintő közös kutatás-fejlesztési együttműködésünk van.

A vállalkozás menedzsmentje az ontológia témakörében több nemzetközi konferencián is részt vett. Termékportfóliónk 2006 óta élettudományi kutatók számára fejlesztett innovatív szoftvertermékekkel egészült ki. Vállalkozásunk elsősorban egy informatikai kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás, fejlesztéseinek kiemelt témaköre a webes tudásmegosztás, a szakterületi szakkifejezések ontológiába tétele.

A Kovex-Computer Kft. célja, hogy a rugalmas és kreatív gondolkodásmódot az évtizedes tapasztalattal egyesítve az informatikai piac egyes szegmenseinek igényeit újszerű megközelítésben tudja kiszolgálni. Célunk, hogy a felhalmozott alkalmazásfejlesztési és kutatásfejlesztési tapasztalatot az ügyfelek számára a leghasznosabb módon tudjuk átadni.

Erősségünk, hogy a szakmai területünket érintő bármely életképes ötletből működő projektet tudunk generálni és a legígéretesebb koncepciókat a sokéves kutatási-fejlesztési és projektmenedzselési tapasztalattal végig is tudjuk vinni.

Fontos számunkra olyan kutatásfejlesztési projektek létrehozása és végrehajtása, melyek során a felsőoktatás kutatási kapacitásait a versenyszféra tapasztalataival ötvözve nemzetközileg is versenyképes informatikai eredmények állhatnak elő.

Innovációs erősségeink:

  • Testre szabott megoldásokat nyújtunk a megbízók egyedi igényeinek megfelelően.
  • Széles körű kutatási-fejlesztési tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.
  • Neves cégekkel dolgozunk együtt.
  • Fontos számunkra, hogy ne csak a jelen, hanem a jövő formálásában is részt vehessünk.
  • Szakmai hozzáértés, felelősség és megbízhatóság jellemzi tevékenységüket.
  • Rugalmas, hatékony és hosszú távú együttműködés jellemzi partnerkapcsolatainkat.

Küldetésünk, hogy a munkatársak megszerzett tudását hatékonyan bekapcsoljuk az innovációs folyamatokba, ezáltal a kutatás-fejlesztési eredmények a gazdaság és az emberek számára valódi értéket jelentő innovációs termékké válva hasznosuljanak.